کتاب گویا

کتاب و نویسنده

کتاب گویا

کتاب و نویسنده

در این وبلاک به معرفی نویسندگان تاثیر گذار در جهان و همچنین نگاهی کوتاه به کتاب های آنها خواهیم داشت.

۱ مطلب در بهمن ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

خلال پسته

طرز تهیه خلال پسته در منزل به دو روش
از وب سایت کرمون شاپ در خدمتتان هستیم با طرز تهیه خلال پسته.
خلال پسته را باید یکی از با ارزش ترین محصولات پسته جانبی پسته دانست.
از خلال، در تزیین انواع کیک و شیرینی و همچنین غذا استفاده می شود.
خلال پسته را می توان هم از پسته تازه تهیه کرد و هم از پسته خشک شده.
بهترین زمان تهیه خلال در طول سال در ماههای است که پسته تازه وجود دارد.
این زمان از اوایل شهریور شروع و تا اواخر مهر ادامه دارد.
خلال پسته را از پسته هایی تهیه می کنند که دارای مغزی سبز دارند.
بهترین خلال ها را می توان از پسته های کال و نارس بدست آورد.
پسته هایی که قرار است تبدیل به خلال شوند معمولا زودتر از زمان برداشت چیده می شوند.
از آنجایی که مغز پسته های قزوین سبز تر از پسته های کرمان است پس بیشتر از پسته های قزوین برای تهیه خلال استفاده می شود.
معمولا سعی می شود از پسته های کشیده به دلیل دارا یودن مغزی کشیده، بیشتر برای تهیه خلال استفاده شود.
ارقام اکبری، بادامی و احمدآقایی دارای مغزی کشیده تر به نسبت ارقام کله قوچی و فندقی دارند.
از آنجایی که خلال را می توان به مدت یک سال در فریزر نگهداری کرد، پس سعی کنید در زمانی که پسته تازه در میوه فروشی ها وجود دارد مصرف خلال یک سال خود را از پسته تازه تهیه کنید.
در هنگام تهیه پسته تازه سعی کنید پست های را تهیه کنید که مغز پسته سبز داشته باشند.


طرز تهیه خلال پسته، از پسته تازه


 
ابتدا پوسته روی پسته ها را بگیرید.
سپس پوسته استخوانی یا همان صدفی را از پسته ها جدا کنید.
یک پوسته نازک قرمز رنگ روی مغز پسته وجود دارد باید این پوسته هم گرفته شود.
شما با نوک یک کارد تیز می توانید مغز پسته را زخم کنید و سپس با انگشتانتان این پوسته را از روی مغز جدا کنید.
این کار کمی وقت گیر است، لطفا صبور باشید.
بعد از جدا کردن پوسته روی مغز با همان کارد تیز سعی کنید مغز ها را نصف کنید.
سپس مغز های نصف شده را خلال خلال کنید.
اندازه و سایز خلال ها را کمی بزرگتر بگیرید، چون پس از خشک شدن لاغرتر خواهند شد.
خلال ها را روی یک پارچه تمیز بریزید و اجازه دهید تا خشک شوند.
از آنجایی که نور خورشید باعث زرد خلال ها می شود سعی کنید که در سایه خلال ها را خشک کنید.
هر چند ساعت یک بار خلال ها را هم بزنید تا کپک نزنند.
بعد از گذشت دو یا سه روز خلال ها خشک خواهند شد.
برای نگهداری آنها می توانید خلال ها را در نایلون های زیپ دار و یا شیشه های درب دار بریزید و در فریزر نگهداری کنید.


روش تهیه خلال پسته از پسته خشک


 
اگر زمان برداشت پسته تازه نباشد، می توانید از پسته خشک شده هم استفاده کنید.
پوسته های استخوانی را از مغز جدا کنید.
سپس باید پوسته نازک روی مغز را جدا کنید.
برای جدا کردن این پوسته باید مغز ها را در داخل ظرفی که آب ولرم دارد بریزید.
بعد از گذشت چند ساعت این پوسته نرم می شود و با فشار انگشتانتان می توانید این پوسته را جدا کنید.
با یک کارد تیز مغز ها را نصف کنید و سپس مغز های نصف شده را خلال خلال کنید.
مثل روش اول برای خشک کردن خلال ها را در سایه و در مسیر هوای آزاد قرار دهید تا خشک شوند.
هر چند ساعت یک بار آنها را هم بزنید تا کپک نگیرند و سپس می توانید آنها را در ظرف درب دار و در فریزر نگهداری کنید.

  • hossin hossinzade